
Kokosiniai sausainiai - desertas, kuris savo skoniu primins kiekvienam gražiausias žiemos šventes.
Kanapinė - tai senovinis, specifinis, Žemaitijos regionui būdingas valgis, pagamintas iš kanapių sėklų.
Kanapinė - tai senovinis, specifinis, Žemaitijos regionui būdingas valgis, pagamintas iš kanapių sėklų. Kanapių sėklos šiek tiek paskrudinamos, smulkiai sugrūdamos rankine grūstuve ir pasūdomos natūralia druska. Lengvai skrudintų kanapių sėklų kvapas ir švelnaus sūrumo skonis ragaujančius nepalieka abejingais jau daugelį šimtų metų. Daugelis žemaičių Kūčių vakarienės neįsivaizduoja be kanapinės, dar kitaip vadinamosios spirgynės. Tradiciškai kanapinė Žemaitijoje valgoma su lupena virtomis karštomis bulvėmis ir prisikandant kastiniu.
Sudedamosios dalys: kanapių sėklos, druska.
Galiojimo terminas nurodomas ant pakuotės.
Kokosiniai sausainiai - desertas, kuris savo skoniu primins kiekvienam gražiausias žiemos šventes.
Trupininis pyragas - pripildytas gausiu natūralios vyšnių uogienės sluoksniu. Šis pyragas išsiskiria švelniu rūgštelės skoniu - patiks visiems, norintiems pasilepinti.
Naminiai, stori ir trapūs sausainiai pagardinti judros sėklomis. Velykoms bus ne tik puikus desertas, bet ir gražus stalo papuošimas dėl savo zuikio formos.
Itin skanus ir maistingas obuolių sūrio desertas, patiks ne tik suaugusiems, bet ir mažiesiems gurmanams.
Paprikos ir jelapeno pipirų skonio varškės užtepėlė.
Pilno grūdo sausainiai, pamirkyti juodajame šokolade - sveikesnis desertas smaližiams.
Minkšti, burnoje tirpstantys biskvitiniai grybukai su šokolado glaistu, nepaliekantys abejingų.
Svoris (Neto): 400g (±10g*)
"Barborytės obuoliniai" saldainiai - sveikuoliškas desertas iš obuolių su lazdyno riešutais. Šie saldainiai turi lengvą obuolių rūgštelės skonį.
Naturali varškės užtepėlė su prieskoninėmis žolelėmis puikiai tinkanti pikantiško skonio mėgėjams.
Kvietiniai sviestiniai sausainiai - kiekvienam primins močiutės kepamus ir gardžiai kvepiančius sausainius.
Mažos, vieno kąsnio sūrio lazdelės, puoštos sezamo sėklomis yra puikus užkandžio pasirinkimas.
Šie sausainiai patiks visiems kokosų skonio mėgėjams - tai itin saldūs, kokosiniai, vieno kąsnio sausainiai.
Saldūs ir trapūs meduoliniai rutuliukai, pagardinti žemės riešutais. Tai puikus desertas prie kavos ir arbatos.
Gardus ir kakavinis, daug varškės turintis pyragas, pradžiugins kiekvieną svečią.
Sausainiai "Diena ir naktis" yra vieni mažiau saldesnių Kontėna gaminamų sausainių - susimaišęs stiprus kakavos ir lengvas vanilės prieskonis, suteikia sausainiams itin malonų skonį.
Meduolinė eglutė - visiems žinomo meduolių skonio, šventiškai atrodantis desertas. Puikiai tiks ne tik papuošti šventinį stalą, bet ir įteikti kaip saldžią dovaną artimiems.
Kanapinė - tai senovinis, specifinis, Žemaitijos regionui būdingas valgis, pagamintas iš kanapių sėklų.