Morkų cukierkos – tautinio pavledo produktas.

Tai mūsų pasididžiavimas, kurio receptas saugotas močiutės skrynioje.

Norite savo vaikams, anūkams padovanoti tikro natūralaus skanėsto, kurio rasi ne kiekvienos parduotuvės lentynose? Siūlome morkų cukierkas – tai saldūs su citrusinių vaisių skoniu oranžinės spalvos kvadratėliai, primenantys gintaro gabaliukus.

Saldainius gaminame iš morkų, kurias užsiauginame patys, be jokių trašų, savo ūkelyje.

Morkų cukierkas verdame iš morkų, cukraus sirupo, medaus, citrinų, vanilinio cukrus, lazdyno riešutų, cinamono.

Rinkitės sveiką desertą, kuris tinka ir vaikams ir suaugusiems! Pamaloninkite savo draugus originalia ir be galo skania dovanėle.

Įpakavome į dėžutes po 125 g ir maišelius po 130 g, arba sveriami po 0,5 kg.

Sudėtis:

Morkos

Cukrus

Bičių medus

Citrinos sultys

Vanilinis cukrus

Cinamonas

Lazdyno riešutų branduoliai

Vanduo